Spring naar inhoud

Berichtje 26-10

26/10/2009

Hallo Allemaal,
Zondag 25-10 hebben we een hele leuke modellen foto-shoot gehad.
Super modellen, visagisten die goed wisten waar ze mee bezig waren en dat was goed te zien. Een studio flits installatie die door iedereen lekker gebruikt werd en natuurlijk een top locatie in een monumentaal in Amsterdam.
De groep fotografen heeft het naar zijn zin gehad en ik denk dat we allemaal en leuke aantal mooie foto’s hebben kunnen maken waar iedereen wel blij mee kan zijn. Foto’s zal ik op de site plaatsen als we de modellen en visagie hun foto’s hebben gestuurd dus ik hoop dat dat snel kan. Ook zet ik wat van mijn ervaringen op de pagina Modellen voor de camera in de hoop jullie ook wat mee te geven van deze leuke modellenshoot dag.

Nog even onze foto van de maand. Ik heb er inmiddels een gekregen met het thema sfeer en ik hoop echt dat jullie allemaal nog een of twee foto’s opsturen dan kunnen jullie kans maken op een leuke prijs beste foto van het jaar.
Ook de poll vraag staat nog op jullie antwoorden te wachten.

Groetjes allemaal en let op de photowalk pagina want deze week ga ik de details voor de Kerst/wintersfeer photowalk Almere plaatsen.
Groetjes, Jantheo

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: