Spring naar inhoud

Update 03-11-2009

03/11/2009

Foto van de maand maar één inzending dus Willeke bedankt daarvoor. De nieuwe Foto van de maand opdracht is nog meer op wat je er van maakt gericht en laat aan ieders fantasie de vrije loop. Het thema is “Los” om even een voorbeeld te geven een bal in de lucht los van de aarde. Maar ook een lekker helemaal losgaande dame in de disco, een springend kind, een moer die los loop van de bout of het model dat los komt van de achtergrond door mooie scherptediepte en goede belichting….. Verzin het maar en verras me met jouw idee. Ik ben aan het broeden op een originele prijs dus voor de beste foto van dit jaar. Stuur ze in die foto’s.
Op de pagina “modellen in de fotografie” heb ik een stuk toegevoegd waarin ik de 3 basis vormen van belichtingen met een licht heb beschreven en nog een tip gegeven hoe je dat ook zonder flitsers kan bereiken. Misschien iets voor de foto van de maand met thema “Los”.
Lekker op de ZOOM Experience 2009 gekeken en leuke foto’s gemaakt.
Ook goede contacten gelegd met Tokina Service Center Europe die ook SLIK statieven importeert dus wie weet leuk voor de Kerst/Wintersfeer photowalk die helaas December in geschoven is naar de 12-12-2009.
Kijk lekker op de site hier rond er zijn weer de nodige dingen veranderd nieuwe foto’s geplaatst, nieuwe Poll “Wat fotografeer jij het liefst”  en de photowalk pagina is geüpdate.
Jantheo

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: