Spring naar inhoud

Straat fotografie op de Doe en Kijkdag van Staatsbosbeheer.

02/03/2010
Hallo allemaal,
Straat fotografie is iets waar de meeste mensen toch wat terughoudend tegenoverstaan. Dat is dan ook de reden om in een meer ontspannen sfeer eens met straatfotografie bezig te gaan. Wat beter om dan ook een photowalk met juist dit onderwerp te nemen.
Dat doen we dan ook op een dag waar vele mensen leuk met allerlij activiteiten bezig zijn op de “Doe & Kijk dag” van Staatsbosbeheer.
We gaan ons op deze 2de paasdag (5 April) op het terrein van Stadslandgoed de Kemphaan in Almere dus een hele dag bezig houden met fotografie van de mensen en activiteiten. Doordat de mensen op deze dag, een dag vol plezier in gaan en ten tweede we als deelnemers van de Doe & Kijkdag herkenbaar zijn wordt het dus gemakkelijker om mensen te fotograferen. Ook zullen we in groepjes van een aantal fotografen samen op pad gaan en regelmatig bij elkaar komen om even te bespreken wat we meemaken is dit een uitstekende mogelijkheid om te leren.
De dag en dus het fotograferen zal beginnen rond 10:00 (om te kunnen parkeren moet je voor 9:30 wel aanwezig zijn) en daarvoor verzamelen we tussen 9:30 en 10:00 op het terrein van het Stadslandgoed de Kemphaan in Almere.
Als je zin hebt om mee te gaan stuur me dan even een berichtje (Mail me) dan krijg je meer informatie over de details.
Jantheo Dam
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: