Spring naar inhoud

Een Dag in Almere Fotoshoot (Op zoek naar een model)

24/04/2011
Hallo modellen,
Ik heb een leuk concept dat ik samen met medefotograaf Richard ga uitvoeren. “Een Dag in Almere”, opstaan, naar de stad gaan, uit eten, etc..
Vandaar dat we op zoek zijn naar een model dat zou willen meedoen hierin.
De shoot is op zondag 29 mei we beginnen om 10.00u in een Studio in Almere en we zullen verder door de hele stad foto’s maken tot ongeveer 14.00u.
Er zal een visagist en een stylist zijn die ons tijdens de shoot helpen. We beginnen met “een wilde out of bed look”, “lekker in de stad” en “een mooie night out in Almere”.
Voor de shoot zullen we de details uitwerken, moodboards etc. en afspraken maken over kleding, accessoires, en andere zaken die nodig zijn.
Als je tijd en zin hebt om mee te doen met deze shoot, waar je op TFCD/P basis, een print van het beeldverhaal en minimaal deze 10 mooiste foto’s van de shoot op CD krijgt of als je dat liever hebt naar jou keuze een drietal foto’s afgedrukt op 20x30cm hoor ik graag van je.Verdere details over het idee achter deze shoot en mogelijk vervolg hierin krijg je als de keuze voor het model is gemaakt. Omdat de shoot op zondag 29 Mei is zullen we een keuze maken op 15 Mei. Zodat iedereen ruim op tijd de planning kan vastleggen.Stuur me maar even een E-mail naar jantheo.photowalk@gmail.com
Groetjes,
Jantheo
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: