Spring naar inhoud

Fotoshoot “Spring flowers” 20-mei-2012

26/04/2012

Hallo allemaal,

Ik heb weer een leuke locatie gevonden waar we met zijn allen een modellen fotoshoot dag kunnen hebben.
We mogen zondag 20 Mei bij Onze volkstuinen in de kas een fotoshoot gaan doen. Dit is in het kassengebied in Almere-Buiten.
De ruimte is zo dat we op de paden in de kas mogen fotograferen. Hier vindt je de moestuinen van mensen die deze ruimte huren. we moeten dus wel uitkijken voor de planten. Verder is er een ongebruikt stuk in de kas waar we alle ruimte hebben om ons te vermaken.
De kassen zullen wanneer de zon ruim aan de hemel staat met wit…. zijn bedekt dus dat geeft een effen egale belichting wat misschien wel een leuk extra is om meet te werken voor de fotografen. Ik zal een aantal achtergrond doeken meenemen die lekker kleurrijk zijn en die kunnen we vast gebruiken.

Het thema van deze fotoshoot is “Spring Flowers” het idee hierin is vrolijke lente kleuren. Zoals sommige van jullie vast gezien hebben heb ik in mijn blog regelmatig alle kleuren van de lente laten passeren en ook een “Colour Blocking” outfit zou super zijn. Het is de bedoeling dat we de lente laten zien in de foto’s.
Dus denk ik ook aan lekker fleurig en zonnige kleding en lekker felle make-up.

Als jullie als Modellen, Hair stylistes, Visagistes of natuurlijk fotografen zin hebben om mee te doen meld je dan snel aan.
Zoals gewoonlijk vraag ik de fotografen bij te dragen in de kosten (€25 per fotograaf) en de Modellen, Hair stylistes en Visagistes zullen op hun manier bijdragen en als resultaat op TFP basis meedoen.

De dag begint om 9:00 en zal tot 16:30 duren.
Ik regel eten en drinken gedurende de dag. Er is een aparte ruimte voor de modellen en visagie.
Het enige nadeel is dat we zelf even klapstoelen moeten meenemen (als dat lukt) omdat er niet veel zit-gelegenheid is in de kas of in de ruimte voor de modellen en visagie. Ik zal zelf het nodige meenemen maar dat is niet voldoende. In de kas is niet zomaar stroom dus strobist, batterij pack of natuurlijk licht is wat we gebruiken.

Ik heb zoals gewoonlijk er weer erg veel zin in en hoop jullie ook.
Meld je aan middels een mailtje naar Jantheo.photowalk@gmail.com onder vermelding van “Spring Flowers shoot” dan stuur ik je een mail terug met de bevestiging en eventuele verdere details.
Groetjes en ik hoor graag van jullie,
Jantheo

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: