Spring naar inhoud

World Wide Photowalk 2012 Groningen

09/09/2012

Hallo Foto vrienden,

Met al vele photowalks achter de rug organiseer ik dit jaar de World Wide Photo Walk 2012 in Groningen. Misschien wat ver uit mijn normale standplaats maar ik ben zo regelmatig in Groningen dat ik daar goed de weg ken en een leuke stads wandeling heb gepland.

We verzamelen om 11:00 voor (of op) de trappen van het oude gemeentehuis op de grote markt.

Tijdens de wandeling zullen we ons concentreren op straat fotografie en de architectuur van de vele interessante gebouwen die in de stad staan.
We zullen ongeveer twee en een half uur door de stad wandelen en als afsluiting iets gaan drinken bij een van de vele gelegenheden in de stad.

Als je interesse hebt meld je aan via http://worldwidephotowalk.com/walk/groningen-gr-nederland-centrum/ en wil je wat meer informatie krijgen kan je altijd even een mailtje sturen naar PHOTOWALK.nl@gmail.com

Ook kan je op http://goo.gl/esPNw wat van de World Wide Photo Walks zien die ik eerder georganiseerd heb. (Op Youtube vindt je ook nog een filmpje van de WWPW 2010 http://goo.gl/wwstk )

Iedereen is welkom die een camera heeft (van grote DSLR tot een compact camera’s en smart-phones) en eens op een andere manier naar de stad Groningen wil kijken.
Gedurende de wandeling zullen we natuurlijk over het fotograferen, compositie, technieken en andere gerelateerde zaken praten en als het nodig is kan ik helpen met uitleg over fotografie en het gebruik van de verschillende camera’s.
Het niveau van de enthousiaste fotograaf is niet zo belangrijk als je maar een tas vol goede zin hebt en je graag mooie foto’s wilt maken gaat het zeker goed komen.

Om de dag een foto doel te geven ga ik mezelf proberen te concentreren op patronen in close-ups van gebouwen. Een doel als dit is niet een noodzaak maar zal voor mij voornamelijk een hulp zijn om ergens op te focussen omdat er zo ontzettend veel te zien is tijdens de wandeling.

Meld je aan via http://worldwidephotowalk.com/walk/groningen-gr-nederland-centrum/ en we maken hier met zijn allen een super leuke fotowandeling van.

Groetjes,
Jantheo Dam
PHOTOWALK.nl

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: