Spring naar inhoud

Wat na de Elf Fantasy Fair….

21/04/2013

Hallo Alle fotoliefhebbers en natuurlijk de liefhebbers van Fantasy kostuums.

Steampunk shoot Model Tjitske MUA Sandra

Steampunk shoot
Model Tjitske
MUA Sandra

De Elf Fantasy Fair is wellicht een van de grootste evenementen op dit gebied. De vele fotografen die prachtige foto’s maken van die duizenden unieke kostuums die vaak vele dagen of zelfs maanden aan verzamelen, proberen, naaien en maken met zich mee bracht. Het is dan ook erg jammer vindt ik om te zien dat deze moeite niet vaker tot zijn recht komt.
Bovendien zijn al die fotografen die heel veel kunnen, niet in een studioruimte of andere omgeving waarin de controle over licht 100% is.

Als organisator van foto-evenementen heb ik natuurlijk ideeën zat om met al die mooie mensen en outfits leuke fotoshoots te organiseren.
Ook een super idee om natuurlijk met de groep van vrienden samen een fotoshoot te organiseren waarbij je naast een leuke dag om weer helemaal in karakter te komen en even terug te gaan naar de fantasy wereld, ook een super leuke fotoshoot hebt waar je professionele resultaten krijgt die niet zullen misstaan aan de muur van een Fantasy evenement, of bij jouw thuis natuurlijk.

Zin om die super mooie foto’s te maken laat het weten en we maken een Vrienden/Vriendinnen dag waarbij we ook nog helpen met Visagie en een professioneel model die helpt met aanwijzingen om deze fotoshoot nog mooiere resultaten te laten geven.
Zoals ook voor de vrienden/vriendinnen dagen op ander gebied geldt dat de eerste 5 boekende mensen nog een extra middag winnen om een fotoshoot eens op andere manier te beleven. wie weet wil je eens achter de camera staan of dit keer juist eens voor de camera. Alles kan en alles in goede fun. Voor mensen die eens willen ruiken aan modellenwerk of aan het werken met een spiegel reflex camera voordat ze er een aanschaffen is alle hulp en zelfs apparatuur aanwezig of kan gehuurd worden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en wie weet schitter je in een paar maanden tijd in een super mooie poster aan de muur, heb je een korte film van de fotoshoot en ben je een leuke ervaring rijker. Denk ook eens aan een leuke dag of middag bezig met fotografie en je vrienden.
Stuur een mail naar PHOTOWALK.nl@gmail.com en beschrijf wat en hoe je jouw dag in gedachten hebt.

Net als Tjitske in haar Steampunk/Pirate outfit (zie de foto’s hierbij), maar ook de vele andere ideeën die je terugvindt in de vele blog-posts die ik inmiddels hier heb gemaakt kan je genoeg ideeën vinden.

Ter voorbereiding op de Elf Fantasy Fair een steampunk shoot

Model Tjitske
MUA Sandra

Steampunk shoot Model Tjitske MUA Sandra

Steampunk shoot
Model Tjitske
MUA Sandra

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: