Spring naar inhoud

Lente voorjaarsshoot Kasteel Assumburg (Heemskerk)

12/05/2013

Lente voorjaarsshoot bij Kasteel Assumburg (Heemkerk)
Zondag 2 juni van 10:00 tot 17:00
Thema van de shoot is “lente kriebels”

Ik herhaal het eerder gestuurde bercihtje nog even omdat we voor deze shoot nog op zoek zijn naar Visagistes en Modellenvoor deze fotoshoot.

Samen met Ytos Digitale Fotografie (Yljas) hebben we weer een modellen fotoshoot op het programma staan. Dit keer op een speciale locatie namelijk bij Kasteel Assumburg.
Het unieke gebouw en de mooie tuinen zijn het decor voor een fleurige fotoshoot waar de vrolijke kleuren en de lente uit mag spatten. De wereld op zijn zonnigst gezien. We hopen dat in die periode zondag 2 juni de bloemen al mooi hun kleuren laten zien en dat het kasteel een mooi decor zal vormen. Mocht onverhoopt het weer parten spelen kunnen we in het kasteel fotograferen. Iets dat we ook met mooi weer kunnen doen natuurlijk.
Bij deze shoot is parkeren bij het kasteel inbegrepen, ook zijn er 2 consumptie bonnen voor iedereen, lunch en we hebben een eigen ruimte gedurende de dag. Omdat er geen ruimte is voor grote softboxen en net-snoeren dus graag alleen reportage flitsers/Strobist.
Modellen wordt gevraagd eigen kleding mee te nemen en de shoot zal op TFP basis zijn.
Visagistes omdat er voor jullie materiaal verbruikt wordt hebben we een leuke waardebon om wat materiaal weer aan te vullen. De fotografen vragen we om de dag te sponsoren en dat betekend dat we €35 vragen van de deelnemende fotografen.
Als je wat voorbeelden wilt zien van modellen fotografie in de tuinen van Kasteel Assumburg kijk dan even op de facebook van Yljas (Ytos Digitale Fotografie) http://www.facebook.com/ytosdigitalefotografie
Aanmelden kan je doen door een e-mail naar PHOTOWALK.nl@gmail.com daarin graag vermelden “Shoot kasteel Assumburg” en of je als model, visagiste of fotograaf mee gaat doen.

Ik heb er weer zin in en ik hoop jullie ook.
Groetjes,
Jantheo
PHOTOWALK.nl

Roodkapje gaat overboord met het leif doen.
Roodkapje op zoek naar de wolf
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: