Spring naar inhoud

Kermis in Almere

28/09/2013

Nog zo’n leuk foto object in Almere.
Afgelopen Donderdag zijn we met een groep eens lekker aan het kijken en fotograferen gegaan.
Alle bewegingen van de spin, het draaiende rad, de “auto’s” en alle lichtjes samen super leuk om vast te leggen. Gaf me gelijk de gelegenheid om eens de camera in het donker te proberen.
Zet maar op manual en proberen het licht te vangen. of je hebt een langzame sluitertijd en een klein diafragma waarmee je de beweging lekker vrij laat en de lampjes door het beeld heen vegen. Of je neemt een groot diafragma en een korte sluitertijd waarbij je de kleuren vastlegt met een kleine scherpte diepte.
Om een persoon in al dat licht vast te leggen tja wat dan.in dit geval heb ik Robbert vastgelegd door door een groot diafragma te kiezen (blurry achtergrond door de scherptediepte) een medium sluitertijd te kiezen om de beweging op de achtergrond toch iets te hebben. Maar om toch genoeg licht binnen te halen heb ik de ISO op 1000 gezet zo had ik een mooi evenwicht (bedankt Robbert dat je model stond)
Verder kwam er een mistery dame voorbij. Hier was het nog lastiger want het weinige licht dat er was en het feit dat deze dame zelf een donkere huidskleur had gaven een beeld dat lastig in balans te krijgen was. Dus in de computer de foto iets helderder gezet. Mystery lady als je het leuk vindt kan je de foto (groot formaat digitaal krijgen moet je even een berichtje achterlaten).
Al met al super leuk om eens te doen. Groep leuk dat eens te doen en Yvo, Robert, Stephan, Jurgen en alle anderen die mee waren.

Groetjes en wil je ook eens mee op stap de stad in. Op 5 oktober gaan we de stad in op zoek naar de kleine en soms grotere kunststukken die je daar kan vinden. Van de kunst in de architectuur tot de tekeningen op de grond en de kunst op plekken waar je het niet verwacht. Meld je hier gratis aan http://worldwidephotowalk.com/walk/almere-fl-nederland-in-het-stadscentrum/

Groetjes,
Jantheo

Kermis in Almere

Kermis in Almere

Kermis in Almere

Kermis in Almere

Kermis in Almere

Kermis in Almere

Kermis in Almere

Kermis in Almere

2013-09-26-Kermis 10 DSC_5366

Robbert op Kermis in Almere

Robert op Kermis in Almere

Silhouet (Jörgen)

Silhouet (Jörgen)

Mistery Lady

Mistery lady

De groep

De groep

Kermis in Almere

Kermis in Almere

Kermis in Almere

Kermis in Almere

Kermis in Almere

Kermis in Almere

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: