Spring naar inhoud

Leren van anderen!

18/01/2016

Hallo fotografen, modellen en visagistes,

Dit weekend heb ik weer een mooie workshop mogen organiseren. Klein groepje deelnemers en Kelly als model en Ayse als visagiste. Het thema was thuis studio portret fotografie. De deelnemers hadden ondanks een goede fotografie achtergrond nog niet met portret fotografie gespeeld en het was dus ook een leerzame dag. Maar niet alleen voor de deelnemers, ik heb zelf ook weer veel geleerd over fotografie, interactie in de groep en bovendien gewoon hoe je een leuke dag kan hebben met een groep betrokken mensen.

Ik heb zelf ook een paar foto’s gemaakt bij het opstellen van de setting en daar heb ik wel een paar hele mooie plaatjes van weten te maken. Hier ben ik best trots op en geeft me gelijk ook aan dat je niet altijd drie of vier uur in en shoot hoeft bezig te zijn om super mooie resultaten neer te zetten. Iets dat ik zeker zal onthouden bij volgende shoots.

Het geven van een workshop bevalt me wel en naast de verschillende fotoshoots die ik heb mogen organiseren ga ik zeker ook meer workshops geven in de toekomst. Een van de workshops die ik graag wil geven is “Thuis studio LOW KEY fotografie”Hier even een paar van de foto’s van de dag en ik ben al hard aan het werk om de volgende workshop neer te gaan zetten.

Naast een erg leuke dag geeft een workshop iedereen een bron van informatie en een mogelijkheid om nieuwe paden te bewandelen, nieuwe zaken te leren en nieuwe mensen te ontmoeten.
Ik zal snel op deze blog laten weten wanneer de volgende workshop is en ik ga er weer een super leuke dag van maken.

Groetjes en iedereen die meegeholpen heeft als deelnemer, visagiste, model of gewoonweg mijn thuis front bedankt voor de hulp een leuke dag te maken.
Jantheo

2 reacties leave one →
 1. Matt H. Imaging permalink
  18/01/2016 14:39

  Ik heb deze workshop gevolgd en was daar heel tevreden over. Vooral als je nog geen ervaring hebt met portretten in een studio omgeving is dee workshop een aanrader. Goed georganiseerd en ik was verbaasd over hoe je met relatief weinig middelen geweldige resultaten kan bereiken. Ook het werken met een echt model met visagiste was heel fijn.

  • 18/01/2016 15:36

   Mooi Matt,
   Fijn te horen dat het je beviel en dat je zo ver bent komen rijden om hier bij te zijn.
   Als er volgende workshops zijn zal ik die hier posten en uiteraard op Facebook en op Zoom.
   Bedankt en misschien tot een volgende keer.
   Jantheo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: