Spring naar inhoud

Inspiratie vindt je op vele plaatsen

19/04/2016

Pas op YouTube aan het rondneuzen gegaan en daar kwam ik een levensverhaal tegen dat erg mooi in de fotografie gelinkt was.

Een hart verscheurend verhaal van een vrouw die haar beide ouders de strijd met kanker moet zien verliezen krijgt het verzoek van haar vader haar freelance beroep van fotograaf te gebruiken om hun verhaal te vertellen. Prachtige beelden, een ongelofelijk mooi verteld verhaal en een ongelofelijk sterke vrouw die dit met de wereld deelt.

Nancy Borowick is deze Amerikaanse dame die op deze manier in drie episodes haar verhaal heeft verteld in de NewYork Times en zo wel haar naam heeft gevestigd met een uitermate krachtig beeld verhaal.

http://www.nancyborowick.com kan je haar verhaal vinden en https://youtu.be/jVqefx7Ov00 hier vindt je de YouTube link.

Gelukkig hebben we niet allemaal een droevig verhaal te vertellen maar ik heb er vandaag zeker even bij stil gestaan dat fotografie meer is dan alleen plaatjes maken en ideeën uitwerken. We leggen met zijn allen het leven vast en dat kan op heel veel manieren.

Inspiratie is iets dat uit onverwachtste hoeken kan komen en iets is dat ik wel in mijn achterhoofd probeer te houden bij het maken van foto’s.

Ik ben zeker van plan om eens wat vaker op andere manier mijn camera in de hand te houden. Niet zo zeer letterlijk maar wel met de soort foto’s die ik mag maken.

Eens een keertje vaker mee nemen naar Oma of naar die verre neef. Maar ook de vakanties zijn bij uitstek geschikt om wat vast te leggen van de dingen die we beleven en doen.

Ter illustratie nog maar eens een oude foto hier laten zien een mooi Opa portret.

Opa 1 PI8_0790
Groetjes,

Jantheo

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: