Spring naar inhoud

Gothic mystic shoot plannen (Stap 2 – Uiwerken en moodboard maken)

23/04/2016

Hallo Fotovrienden,
Nu we het idee hebben en we al een extra verscherping van wat je wil gaan zien in het eindresultaat moet je nu je idee oppakken en gaan opbouwen met wat kleuren, voorbeelden, settings en alles wat daar bij hoort. Ik vindt het altijd super leuk om en moodboard te maken en mijn favoriete gereedschap is Pinterest. Zonder inbreuk te maken op de foto’s van anderen (en ja daar kan je politiek anders over denken) kan je nu voorbeelden verzamelen in een plek die je kan gebruiken om het gevoel dat je in je fto wil laten zien naar voren te halen.

Hier het moodboard dat ik aan het verzamelen ben voor deze shoot.
Volg het bord Gothic mystic lady van Jantheo op Pinterest.

Je ziet dat ik niet alleen foto’s van modellen heb verzameld die ik zou willen gebruiken in de shoot maar ook visagie ideeën, kleding kleuren en ook locaties kan je toevoegen.
Deze laatste heb ik nog niet helemaal uitgewerkt en ik ga er nog vanuit dat ik in de thuis studio deze shoot ga uitwerken en daarvoor een achtergrond ga maken van twee houten panelen met een zwart en zilver behang. Dat zal dan ook in een volgende fase uitgewerkt gaan worden.
Om nog maar weer even verder te gaan met de Steampunk foto van gisteren nu nog eentje uit dezelfde shoot. Wel extra bewerkt om het meer naar het donkere Gothic thema te brengen.

Jantheo

  

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: