Spring naar inhoud

WORLD WIDE PHOTO WALK ALMERE 2016 ALMERE CENTRUM

17/08/2016

Het is weer zo ver Scott Kelby organiseerde weer de World Wide Photo Walk en ik mag de Photo Walk in Almere weer voor jullie gaan neerzetten.

Het thema dit jaar is architectuur in Almere. Met de moderne bouw van onze mooie stad is dat zeker de moeite waard om te bekijken. 

Als extra toevoeging wil ik wel kijken of we meer het gebruik van de beste camera die er is …. Namelijk de camera die je (bijna) altijd bij je hebt de camera van je telefoon. Ik zal hiervoor een nog een later blogpost maken met wat meer informatie er in want de groep met mensen die tegenwoordig met hun telefoon fotograferen is heel groot. En wat is er nu leuker om een mooie moderne stad als Almere te ontdekken en nog mooi kans maken op mooie prijzen. En vorige jaren liepen meer dan 11000 mensen op diezelfde zaterdag door de hele wereld, verdeeld over vele steden, een PHOTOWALK dus je bent zeker niet alleen en het is reuze interessant om te zien wat er allemaal voor mooie foto’s gemaakt worden die dag.

De World Wide Photo Walk is op zaterdag 1 Oktober en we starten op het plein voor het station om langs de moderne hoogbouw als het WTC en het kantoor van de belastingen en dan terug te keren en langs het theater en een aantal markante gebouwen daar op de grote markt te eindigen. We starten om 14:00 en tussen 16:30 en 17:00 kunnen we nog wat natafelen op de grote markt met een drankje. Buiten het drankje op tijdens het natafelen zijn er geen kosten aan verbonden en hoef je naast een camera alleen een goed humeur mee te nemen.

Aanmelden kan je voor deze Photo Walk via de website World Wide Photo Walk Almere Centrum.

Iedereen is welkom of je nu gevorderde fotograaf bent of je graag Almere eens wil bekijken met een smartphone in je hand. Ik zal mijn best doen om iedereen met vragen te helpen en waar nodig kan ik technische uitleg geven over gebruik van de camera, compositie van je foto, afdrukken van foto’s en vele andere zaken die jouw interesse hebben. (Dat kan je ook vooraf al doen als je dat prettiger vindt PHOTOWALK.nl@gmail.com)

Ik hoop jullie dus allemaal te zien op 1 Oktober om 14:00 voor het station voor een leuke World Wide Photo Walk Almere 2016.

Jantheo

Hier een kleine impressie van foto’s die ik gemaakt heb bij eerdere PHOTOWALK’s door het centrum van Almere.No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: