Spring naar inhoud

Junior portret fotoshoot

Model Jasmijn
Nu de kinderen van de lagere school naar het voortgezet onderwijs gaan en u ze voor uw ogen groter ziet worden is het natuurlijk het uitgelezen moment om deze mooie kleine mensen eens vast te leggen in een mooie serie foto. Mooi voor uw kind om als jong volwassene gezien te worden maar tegelijkertijd voor alle invloed van de groeiende zelfstandigheid.

In mijn thuis studio heb ik alle gelegenheid om de tijd te nemen een leuke foto-reeks te maken.
Met het nodige geduld een glas fris (en een koffie voor vader of moeder) gaan we ongeveer een half uur tot een uur aan het werk. Dan hebben we het over één outfit, maar als we langer de tijd nemen kunnen we ongeveer en 20 minuten tot half uur extra rekenen voor elke extra outfit.

Voor €35 is de basis shoot compleet met 5 digitale foto’s als resultaat en ėėn van die 5 foto’s afgedrukt op ongeveer 30×40 cm formaat.
Voor elk half uur een extra €30 met daarbij een extra 5 digitale foto’s en ėėn extra grote afdruk van ongeveer 30×40 cm. Als zus of broer ook er bij op de foto gaat is dat ook een extra half uur per kind. Ook een idee voor schoolverlaters en natuurlijk ook voor iedereen die gewoon een super leuke foto reeks willen hebben.

Toby en Yara

Toby en Yara

Het beste is om via de mail een aanvraag te doen met daarin de details van uw kind, de gewenste datum (in een weekend of avond) waarop u uw kind wil laten fotografen. Ook speciale bewerkingen en wensen zijn mogelijk zoals duo portretten.

Jantheo Dam
PHOTOWALK.nl@gmail.com
http://www.PHOTOWALK.nl
Facebook PHOTOWALK.nl

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: